Online Veiling

Sinds "Corona" is er voor iedereen veel verandert. Naast persoonlijk leed en gezondheidsproblemen krijg je ook te maken met praktische zaken zoals boodschappen doen, winkelen en lappen "snuffelen" op de weekmarkt op bij Stoffenbeurzen.

Niet leuk voor jou als klant, niet leuk voor ons als leverancier van de leukste, mooiste en meest exclusieve lappen (of coupons met een chique woord) van Nederland.

In april 2020 kwamen wij op een idee: als onze (vaste) klanten ons niet kunnen bezoeken in hun eigen regio, waarom dan niet de stoffenmarkt naar hun thuis brengen? Op 11 april organiseerden wij onze 1e online veiling en snel daarna de tweede. 

Inmiddels zitten we begin Mei aan de start van de derde veiling en die wordt anders van opzet; waar we voorheen de klanten lieten "bestellen" via de chatfunctie van Facebook, hebben we dat geautomatiseerd naar onze website.

 

Hoe werkt het:

Eigenlijk hoef je er niet zo heel veel voor te doen; je meldt je aan voor onze besloten Facebook-groep Lappen Logica. En zodra wij een veiling gaan organiseren plaatsen we dat als aankondiging. 

Wij adviseren je om een account aan te maken op onze webshop, dan zijn je gegevens bij ons bekend!

Op de dag van de veiling log je op de afgesproken tijd in op Lappen Logica en zul je zien dat wij een Live video aan het draaien zijn. Verwacht geen high-end chique filmpjes! Wat je ziet zijn onze mannen die proberen op een gezellige manier onze lappen aan je te "showen". Dit gaat gepaard met wat mededelingen over prijs en afmeting en de prijs en het NUMMER worden genoemd.

Het is slim om pen en papier bij de hand te houden zodat je kunt opschrijven welke lappen je mooi vindt en zou willen kopen. Voorheen kon je tijdens de uitzending meteen een nummer intikken om aan te geven dat je die wilde bestellen, dat hoeft nu niet meer. Maar we vinden het natuurlijk wel heel gezellig om de interactie met jou als klant te behouden dus je mag typen en vragen wat je wil (bijvoorbeeld over de eigenschappen van de stof) en wij doen ons best zo goed mogelijk te reageren!

Als de "show" is afgelopen zijn er ongeveer 150 lappen de revue gepasseerd. Dan zetten wij deze online op onze website. Onder het kopje COUPONS zie je bovenaan COUPONS VEILING 3. Daar staan alle lappen die we hebben laten zien netjes online. je kunt aanklikken welke je wil hebben, in je winkelmandje plaatsen, betalen etc. Wij proberen om de pakketjes binnen 3 dagen bij je thuis te hebben!

De veiling is allereerst bedoeld ter vermaak van onze klanten en onszelf! Er worden grapjes gemaakt en er is geen superstrak schema. Je bent ook niet verplicht om iets te kopen, als je alleen maar wil kijken is dat ook prima.

 

  • We gaan in blokken werken van 1/2 uur per stofsoort. Dit bericht zullen we een dag van tevoren posten
  • In de pauze laten we de aanbieding van de dag zien!
  • Prijzen worden regelmatig genoemd tijdens de veiling
  • Verzendkosten: 5,95 in Nederland, 6,95 naar Belgie en boven 50,- gratis verzending
  • Je bestelling wordt pas verstuurd na ontvangst van de betaling
  • Wij snappen dat het niet leuk is als je een slechte internetverbinding hebt, dat er vertraging "op de lijn" zit, wij beschouwen dat echter als iets waar wij niets aan kunnen doen. Het is "part of the game"
  • Het is mogelijk om in de winkel af te halen, mits van tevoren afgerekend
  • Het woordje "veiling" is een beetje misleidend: er wordt niets per opbod of afslag verkocht. Je betaalt de prijs die wordt genoemd. Het is overigens wél een uitdaging om die ene lap te bemachtigen want er zijn meer gegadigden! :-)

 

Maar het is vooral heel erg leuk! 

We zien je graag (terug) in de winkel in Hilvarenbeek, online in de webshop of bij de volgende Online Lappen Veiling op zaterdag 16 mei 2020 om 10.30.

 

   
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »