Online Veiling

Sinds "Corona" is er voor iedereen veel verandert. Naast persoonlijk leed en gezondheidsproblemen krijg je ook te maken met praktische zaken zoals boodschappen doen, winkelen en lappen "snuffelen" op de weekmarkt op bij Stoffenbeurzen.

Niet leuk voor jou als klant, niet leuk voor ons als leverancier van de leukste, mooiste en meest exclusieve lappen (of coupons met een chique woord) van Nederland.

In april 2020 kwamen wij op een idee: als onze (vaste) klanten ons niet kunnen bezoeken in hun eigen regio, waarom dan niet de stoffenmarkt naar hun thuis brengen? Op 11 april organiseerden wij onze 1e online veiling en snel daarna de tweede. 

Inmiddels is de veiling een begrip geworden en blijven we doorgaan zolang er animo voor is.

We hebben een kleine uitleg voor je gemaakt waarin je kunt lezen wat je kunt doen om deel te nemen

De veiling is allereerst bedoeld ter vermaak van onze klanten en onszelf! Er worden grapjes gemaakt en er is geen superstrak schema. Je bent ook niet verplicht om iets te kopen, als je alleen maar wil kijken is dat ook prima.

  • We gaan in blokken werken van 1/2 uur per stofsoort. Dit bericht zullen we een dag van tevoren posten
  • Prijzen worden regelmatig genoemd tijdens de veiling
  • Verzendkosten: 5,95 in Nederland, 6,95 naar Belgie en boven 50,- gratis verzending
  • Je bestelling wordt pas verstuurd na ontvangst van de betaling
  • Wij snappen dat het niet leuk is als je een slechte internetverbinding hebt, dat er vertraging "op de lijn" zit, wij beschouwen dat echter als iets waar wij niets aan kunnen doen. Het is "part of the game"
  • Het is mogelijk om in de winkel af te halen, mits van tevoren afgerekend
  • Het woordje "veiling" is een beetje misleidend: er wordt niets per opbod of afslag verkocht. Je betaalt de prijs die wordt genoemd. Het is overigens wél een uitdaging om die ene lap te bemachtigen want er zijn meer gegadigden! :-)

 

Maar het is vooral heel erg leuk! 

We zien je graag (terug) in de winkel in Hilvarenbeek, online in de webshop of bij de volgende Online Lappen Veiling op zaterdag 16 mei 2020 om 10.30.

 

   
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »