Fibre Mood Nr17

Stoffen

De Lappenkraam heeft er voor gekozen om ambassadeur te zijn van Fibre Mood; wij doen dat als een "Golden Partner", dat betekent dat wij alle stofjes die gebruikt worden verkopen in de winkel en ook online beschikbaar maken. De stoffen die Fibre Mood heeft geselecteerd zijn van een topkwaliteit en hebben een prima prijs-kwaliteit-verhouding.

 

Patronen van topkwaliteit

De patronen van Fibre Mood kun je aanschaffen als een PDF-patroon, papieren patroon of verzameld in het magazine. De patronen kenmerken zich door de perfecte pasvorm, ook voor de grotere maten. Natuurlijk ga je eerst meten voordat je je maat bepaalt, een groot voordeel is dat Fibre Mood ook de maten vermeld van het kant-en-klare-kledingstuk, heel handig!

 

Missie

Het grootste doel van Fibre Mood is het inspireren van mensen, om creatief bezig te zijn en trendy kledingstukken te maken voor zichzelf én hun omgeving. Zo worden er online (live) naailessen verzorgd, schrijven ze diverse wedstrijden uit en zijn er "linkparty's" onder de leden (sewista's) van de community. Het motto is niet voor niets ‘Make it Yours! Create, Share, Inspire’ en daar sluit De Lappenkraam zich graag bij aan!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »