Modeshow 1 april 2023

Zaterdag 1 April
11:00 en 14:00
Slibbroek 42, Hilvarenbeek

 

De modeshow

Na de succesvolle najaarsmodeshow van november 2022 is het nu tijd voor de voorjaarseditie! Op zaterdag 1 april 2023 staat er een nieuwe modeshow op de planning. We hebben nieuwe groep van zo'n 15 enthousiaste modellen die jou een deel van de nieuwe zomercollectie gaan laten zien op de catwalk. Zij zijn momenteel hard aan het werk aan hun creatie. Onze modellen komen uit heel Nederland en België, hebben verschillende confectiematen, lengtes en stijlen. Een feest voor iedereen!

De modeshow is ontstaan vanuit alle inspiratie die we kregen in onze besloten Facebookgroep Lappen Logica. Bij het zien van al die prachtige creaties met onze stoffen borrelde het idee voor een modeshow op. Er is niets leukers dan elkaar inspireren met onze gezamenlijke hobby; naaien. De super enthousiaste reacties op de 1e modeshow heeft ons gemotiveerd om dit feest nóg een keer te organiseren. 

 

Leuke extra's 

Deze dag belooft een groot feest te worden. Naast de modeshow en Loodsverkoop biedt deze dag nog heel veel meer. 

 

It's A Fits - Naaipatronen

Tijdens deze Loodsverkoop brengt Jacqueline van der Fits, oprichtster en ontwerpster van It's A Fits, een bezoek aan onze winkel. Hier zal ze je meer kunnen vertellen over het ontstaan van de patronen, kan ze je adviseren welk patroon bij jou past en welke stof je daarvoor het beste kunt gebruiken. 

 

INGEnaaimachines

In ons atelier op de 1e verdieping vind je Inge van INGEnaaimachines. Hier zal zij demonstreren met verschillende naai- en lockmachines. Inge is opgegroeid tussen de naaimachines en kan je daardoor alles vertellen over de machines. Zonder grenzen het maximale uit je machine halen, dat is het leukste wat er is volgens Inge. 

 

Mooi advies - Kleuradvies

Herma Moolenaar is ook te vinden op de 1e verdieping in het atelier. Zij is gespecialiseerd in "De taal van kleding". Kleuren en kleding spelen een belangrijke rol in jouw persoonlijkheid. Tijdens deze presentatie van zo'n 45 minuten geeft Herma je teasers van haar workshop die ze binnenkort geeft bij De Lappenkraam. De presentaties starten om 11:45 en 14:45. Aanmelden is niet nodig, maar vol=vol!

 

Fournituren.nl 

Ook fournituren.nl is aanwezig tijdens onze Modeshow. Voor de standaard fournituren kun je altijd terecht bij De Lappenkraam, maar op deze speciale dag komt onze leverancier Fournituren.nl langs met allerlei exclusieve fournituren. Een mooie toevoeging! 

 

 

Handige informatie

De modeshow vindt plaats tijdens onze maandelijkse Loodsverkoop. We openen van 9 tot 4 de deuren van ons magazijn om je coupons en stoffen per meter te laten shoppen voor groothandelprijzen. Ook onze naastgelegen winkel is geopend. Alle stoffen en veel van de patronen die je ziet tijdens de modeshow zijn na de show te shoppen in de winkel. De shows zijn te zien in de loods om 11:00 en 14:00.

Tijdens dit evenement is er genoeg parkeergelegenheid. Naast ons eigen parkeerterrein en de parkeerplaatsen op het industrieterrein stelt ook Van Abeelen APK hun parkeerterrein ter beschikking. Parkeer zo effectief mogelijk om iedereen de ruimte te geven.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »