Viscose stof met heel veel driehoekjes


Van €6.90 Voor €4.80 per meter
Soepele viscose met satijnbinding waardoor een heel klein glansje ontstaat. Het dessin kost even wat tijd om uit te leggen: De stof is 1.47 breed en heeft een randdessin. Over een breedte van 1.10 lopen verticale banen met liggende driehoekjes. Lees meer

 

  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Wekelijks nieuwe stoffen
  • Modieus en trendgevoelig
  • Spaarkaart voor extra korting
  • Echte winkel in Hilvarenbeek
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad

Informatie

De overige 37cm (dus aan 1 zelfkant) krijgen steeds bredere banen met steeds grotere driehoekjes! Het geheel eindigt met een effen groene baan. Hoe bijzonder is deze stof!

Je kunt hem "normaal" gebruiken, dan heb je dus aan één kant een rand, maar je kunt hem ook een kwartslag draaien zodat de rand aan de boven- of onderkant komt te zitten.
Een stof voor de puzzelaars onder ons.

NB: op 7cm uit de zelfkant zit een horizontale verffout, de prijs van de stof is hierop aangepast.

Samenstelling: 100% viscose
Gewicht: 120 gr/m2
Breedte: 147cm
Rekbaar: nee
Geweven

Let op: de kleuren van de afbeelding kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Minimale bestelhoeveelheid: 0,5 meter (50cm).

Wist je dat je bij ons een klosje Gütermann garen (200mtr) kunt bestellen wat perfect past bij jouw nieuwe stofje? Als jij aangeeft bij welke stof het moet passen, kiezen wij de perfecte match voor je uit.
Wil je graag zelf je keus bepalen én goedkoper uit zijn? Kies dan voor een klosje Gütermann garen 1000mtr. Tip: gebruik het kleurfilter aan de rechterkant voor een beter overzicht

Wil je een staaltje bestellen? Stuur ons dan een mailtje met de stof van je keuze en vergeet niet je adres te vermelden!