Mantelbouclé kan ook voor n Gilet!

  • Geplaatst op
  • Door Eva den Hartog
  • 1
Mantelbouclé kan ook voor n Gilet!

Eva is onlangs verhuist naar de provincie Zeeland en nam zich voor om eens op de weekmarkt in Middelburg (donderdag) te gaan snuffelen bij De Lappenkraam:

De dagen worden weer korter en de wind en regen hebben ons weer gevonden, het is al bijna herfst. Tijd voor wat warmere items in de garderobe. Gelukkig zijn ze er bij de Lappenkraam ook helemaal klaar voor met prachtige winterstoffen. Ik ging aan de slag met Gilet 16 uit de Knipmode van oktober. Een gilet met een extra laag in de schouders en een grote kraag.

 

 

Op een laatste zonnige donderdag ging ik naar de weekmarkt in Middelburg, want daar is Rob van De Lappenkraam iedere week te vinden. Als je niet in de buurt van Hilvarenbeek woont kijk dan zeker op welke markten de Lappenkraam allemaal staat. Woon je in Zeeland dat raad ik je zeker aan om eens naar de markt in Middelburg te gaan, het is een grote markt en Rob staat er met 4 kramen die vol liggen met coupons en iedere week weer iets nieuws.

 

Morena vertelde me over de nieuwe Mantel Bouclé stoffen, de stof is er in vele kleuren. Vandaar dat ik naar de markt ging want ik wilde de kleuren graag even in het echt zien. Bijna een onmogelijke keuze want alle kleuren zijn mooi. Het geluk wilde dat in de kraam ook de stof van i.Code lag, een stof die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. De groene mantel bouclé was echt precies de goede kleur!

 

 

De viscose stof wilde ik gebruiken voor een basis blouse om deze te dragen met het gilet. Heb echt een geluksdansje gedaan toen ik deze kleurenmatch zag! Beter kan natuurlijk niet voor een outfit.

 

De mantel bouclé was een stuk makkelijker te verwerken dan ik had verwacht. Het ging soepel onder mijn machine door. Ook de dubbele band in de schouder waar ik 6 lagen stof moest naaien ging zonder moeite! De stof blijft tijdens het naaien goed op elkaar liggen.

 

 

Wat ben ik blij met het resultaat! Toen het gisterenochtend zo guur en regenachtig was trok ik gelijk deze outfit uit de kast. Heerlijk zo een warme kraag. De viscose is heel soepel en draagt heerlijk, er zit een klein beetje rek in waardoor het prettig is tijdens het bewegen.

Nog wat foto´s van het resultaat:

 

Donderdag weer op naar de markt voor een nieuw projectje!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.