Paarse Linkparty

  • Geplaatst op
  • Door Christine Mellink
  • 0
Paarse Linkparty

Elke linkparty van Fibremood kiest Christine een patroon en gaat ze "heerlijk los" in onze webshop voor een stofje wat daar goed bij past. Deze maand zelfs een dubbel!

Voor wie onder een steen geleefd heeft: 5 november was er een geweldige modeshow met een supervolle loods verkoop met waanzinnige lappen voor weinig, een rad van fortuin, koffie, worstenbroodjes en heel veel gezelligheid!!

 

   

 

Wij (de modellen)hadden elkaar al een beetje leren kennen in een watsapp-groep en op "de grote dag" zagen we elkaar allemaal in het echt. Ik kan je verzekeren dat het achter de schermen minstens zo gezellig was als op de catwalk! We werden goed verzorgd met een lekkere lunch en een cadeaubon die we allemaal meteen verzilverd hebben.

 

   

 

Omdat ik op die dag al wist wat de patronen voor de nieuwe linkparty van Fibremood zouden worden had ik al een beetje op de website van De Lappenkraam gekeken en wat ik op foto's had gezien bleek in het echt net zo mooi te zijn; een geruststellende gedachte voor wie vaak online bestelt.

 

       

 

Ik wilde een comfortabele broek in een uitbundige print met daarbij een sweater in een zacht stofje. Voor de broek koos ik patroon Freja in een scubacrêpe in paarse paisley print en daarbij koos ik patroon Ruby (die je als jurk of sweater kan maken) in een heerlijk zachte nicky velours. Het voor- en achterpand knipte ik in het midden door en legde het in gespiegelde richting. Bijna iedereen weet wel dat je bij velours en fluweel altijd heel goed op de vleug moet letten, maar ik deed het dus expres "fout". Daardoor krijg je en leuk kleurverschil, terwijl het eigenlijk wel dezelfde kleur is. 

 

   

 

Het is een heerlijke outfit geworden die voelt als "thuis-blijven-en-op-de-bank-Netflix-kijken" maar je kunt er gewoon mee naar je werk!
Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden.

 

Liefs
Christine

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.