Printservice pdf-patronen

€4,95 per stuk
Ontdek het exclusieve aanbod van De Lappenkraam: onze eigen printservice! Laat ons jouw PDF-patroon afdrukken op A0-formaat, waardoor je het moeiteloos kunt gebruiken zonder het gedoe van knippen en plakken van losse A4'tjes. Lees meer
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Wekelijks nieuwe stoffen
  • Modieus en trendgevoelig
  • Spaarkaart voor extra korting
  • Echte winkel in Hilvarenbeek
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Specificaties

Informatie

Heb je geen zin meer in het gedoe van het knippen en plakken van talloze A4'tjes bij het werken met PDF-patronen? De Lappenkraam heeft de perfecte oplossing voor jou.

Stuur simpelweg je gewenste patroon naar [email protected] en wij zorgen voor de afdruk op A0 formaat. Als je ervoor kiest om het patroon te laten verzenden, versturen we het opgevouwen naar jou voor een vergoeding van €6,95 aan verzendkosten. Bij bestellingen boven de €75,00 betaal je geen verzendkosten. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in onze webshop voor een nieuw stofje om bij je nieuwe patroon te passen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de optie "Ophalen in de winkel". Je kunt dan zodra je daar bericht van krijgt het patroon ophalen in de winkel in Hilvarenbeek

We zijn trots om een van de pioniers te zijn, zowel online als in onze fysieke winkel, in het aanbieden van deze service.

Een print mag maximaal bestaan uit 2 A0 pagina's. Heb je meer pagina's nodig? Bestel dan 2x deze printservice om het patroon op meer dan 2 pagina's te printen.

Let goed op dat je een A0 bestand naar ons mailt, geen A4 bestanden.