Mystery Box

Bij De Lappenkraam verkopen wij ook mystery boxen. In deze boxen zitten verschillende lapjes stof die je voor een klein prijsje kunt kopen. Het leuke aan deze boxen is dat je je creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten. Je weet van te voren niet wat je krijgt, des te leuker is de verrassing wanneer je jouw pakketje opent! We hebben 3 verschillende boxen: Mystery box, Mini mystery en een Kids mystery box.

Mystery box

In onze Mystery box zitten 10 lappen stof van allemaal tussen de 80cm en 180cm groot. We gebruiken vaak de term "Mystery monday" omdat er op maandag een nieuwe voorraad boxen online komt. De boxen zijn niet altijd beschikbaar, dit hangt af van de voorraad. Zeker voor de naaisters die op zoek zijn naar een uitdaging is deze box heel erg leuk. Voor een klein bedrag krijg je veel leuke lappen waar je al je creativiteit op kwijt kunt! 

 

 

Kids mystery 

Super leuk voor het maken van kleertjes voor de allerkleinste. Er zit meestal een stukje wafelkatoen, een stukje gewone katoen met een printje en een stukje tricot in. De Mystery Box voor kinderen bevat minimaal 4 kleine lapjes stof vanaf 0,5 meter grootte. De kleurtjes zijn op elkaar afgestemd maar, zoals je gewend bent van de Mystery Box, je kunt niet kiezen welke kleur naar jou toe komt.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »