Crêpe stof kopen?

Bestel uit een breed aanbod aan crêpe stof al vanaf 0,5 meter in de online stoffenwinkel van De Lappenkraam.

 

Wat is crêpe stof?

 

De term crêpe zegt vooral iets over de garens van de stof. Crêpe stof wordt gemaakt van crêpe garens, dit zijn heel sterk gedraaide draden. Door het strak opdraaien van de draden gaan de garens kreukelen. Doordat de bindingspunten onregelmatig over de stof verdeeld zijn ontstaan er geen duidelijke lijnen, maar voel je korrels over de gehele stof. 

 

Eigenschappen van crêpe stof

 

Crêpe stof voelt heel herkenbaar en heeft een bijzonder uiterlijk. De crêpe stof voelt een beetje “hard en droog” aan. Het is eigenlijk net alsof er allemaal zandkorrels boven op de stof liggen. Doordat de stof luchtig en dun is voelt het licht op de huid en is de crepe stof heel ademend. De crepe stof valt soepel langs je lijf en kreukt niet. Ideaal voor een mooie jurk, blouse, broek, jumpsuit of mooie top.

 

Soorten crêpe stof

 

Crêpe stof kan bestaan uit verschillende grondstoffen. Zo is er bijvoorbeeld katoen crêpe stof, crêpe tricot stof, scuba crêpe en zo zijn er nog meer soorten crêpe stof. Bij De Lappenkraam bestaat het assortiment voornamelijk uit scuba crêpe en viscose crêpe stoffen. De basic scuba crêpe is beschikbaar een veel verschillende modekleuren. Ook hebben we verschillende crêpe stoffen met een mooi dessin.

 

Crêpe stof kopen bij De Lappenkraam

 

Bij De Lappenkraam helpen we je graag verder bij het vinden van de perfecte crêpe stof voor jouw nieuwe project. Doordat vrijwel al onze stoffen uit eigen voorraad komen hanteren wij een levertijd van 1 – 2 werkdagen. Heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale stof voor jouw project of heb je andere vragen? Je kunt 7 dagen per week terecht met je vraag door een mail te sturen naar [email protected] In de meeste van de gevallen wordt je vraag dan binnen 24 uur beantwoord.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »