Ritsen

De Lappenkraam krijgt een steeds uitgebreider aanbod aan fournituren. Daar kunnen deze ritsen natuurlijk niet in ontbreken. Zo shop je al je benodigdheden voor je nieuwe project op 1 plek.

Rokritsen: onze nylon ritsen met spiraalsluiting is beschikbaar in maar liefst 39 verschillende kleuren. De lengte van de ritsen loopt van 10cm tot en met 60cm. Deze ritsen worden meestal gebruikt voor broeken, rokken en kussens. 

 

Blinde ritsen: de blinde ritsen worden veel gebruikt voor een jurk, rok en broek. Deze rits kun je helemaal wegwerken, waardoor je alleen het lipje van de runner nog ziet. We hebben deze rits in 30 verschillende kleuren en 3 verschillende maten. Blinde ritsen kun je gemakkelijk inzetten met een blinde rits voetje. 

 

Deelbare blokrits: deelbare ritsen kunnen aan de onderkant open worden geritst. Hierdoor kun je een kledingstuk in zijn geheel van boven naar beneden sluiten. Deze ritsen worden dan ook meestal gebruikt voor jassen en vesten. De bloktanding zorgt ervoor dat de ritsen extra sterk zijn. Dat zorgt ervoor dat je lang kunt doen met deze rits.