Verzenden & retourneren

Verzending Nederland
Onze bestellingen worden verzonden met Post.nl of DHL. Wij rekenen voor de verzending van je bestelling € 6,95 ongeacht het gewicht. Bestellingen met een waarde groter dan € 75,- worden gratis geleverd.

Verzending België
Bestellingen naar België worden verzonden via DHL (BPost). Ongeacht grootte of gewicht rekenen wij hiervoor
€ 7,95. Bestellingen boven € 75,- worden gratis geleverd.

Verzending Duitsland
Bestellingen naar Duitsland worden verzonden via DPD. Hiervoor rekenen wij € 9,95 ongeacht grootte of gewicht.

Gratis afhalen
Mag altijd mits binnen de openingstijden van onze winkel: Slibbroek 42 5081 NS Hilvarenbeek

Nalevering
Als wij niet in staat zijn om je bestelling in één zending te leveren zullen we daar altijd contact over opnemen. De verzendkosten die hier mee gemoeid zijn komen voor onze rekening.

Vragen
Heb je vragen over een bestelling of over de manier waarop we verzenden? Stuur dan bij voorkeur een mailtje naar: [email protected]

Retourneren
14 dagen na ontvangst van de producten heb je de tijd om de overeenkomst te herroepen met uitzondering van op maat afgeknipte artikelen die aan de omschrijving en kleur voldoen. Alle producten uit onze webwinkel zijn op maat geknipt en vallen daarmee buiten het herroepingsrecht. Dat wil helemaal niet zeggen dat je in je hemd staat: ben je ergens ontevreden over? Meld het ons via [email protected] en we zullen proberen om het voor je op te lossen.

Het kan voorkomen dat wij een fout hebben gemaakt bij de verzending óf dat er (ondanks onze scherpe kwaliteitseisen) een foutje zit in de stof. Dit kun je, liefst per mail, melden aan: [email protected]. Wij zorgen ervoor dat het naar tevredenheid wordt opgelost. 
Een tevreden klant, dat is waar we het voor doen!

Hoewel wij erg ons best doen om goedgelijkende foto's te maken, kán het voorkomen dat kleuren in werkelijkheid anders overkomen dan op je beeldscherm.