Over ons

 

In 2020 namen Rob van Eeten en Morena van Eeten – de Rooij stoffenbedrijf Klessens in Hilvarenbeek over. Het bedrijf was wat aan vernieuwing toe en zo ontstond daar De Lappenkraam. Nieuwe naam, nieuwe start. Ondertussen is de winkel al uitgebreid met een goedlopende webshop.

De Lappenkraam is nu actief op weekmarkten, stoffenbeurzen, online én met een fysieke winkel. Door de inkoop bij verschillende groothandels in binnen- en buitenland vind je bij ons stoffen die je niet op iedere hoek van de straat terugziet. De Lappenkraam blijft groeien en zo blijft ook het team werknemers groeien, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Tijd om iedereen eens aan jullie voor te stellen.

 

Rob van Eeten

 

Rob, onze directeur, zul je vooral herkennen van de markt. Al jaren lang gaat hij verschillende weekmarkten en beurzen af met coupons. Ook is Rob één van de gezichten van de Online Lappen Veiling. Een echt mensen mens, en Rob zul je dan ook niet vaak zonder glimlach rond zien lopen. Tijdens de Loodsverkoop voorziet hij graag iedereen van een wijntje, lekker hapje en een kopje koffie. Achter de schermen is Rob vaak druk bezig in de loods om alle lappen te knippen, alles netjes op plankjes te draaien en de kramen op te bouwen voor de maandelijkse Loodsverkoop. Naast hardwerkende man is hij ook nog eens een gezellige, maar vooral lieve baas!

 

Morena van Eeten - de Rooij

Zoals als bekend staat achter iedere succesvolle man een sterke vrouw. Morena van Eeten – de Rooij, de vrouw van Rob, is een van de drijvende krachten binnen het bedrijf. Vrijwel alle technische dingen die achter de schermen moeten worden geregeld zijn in handen van Morena. Ook deze vrolijke vrouw zie je voorbijkomen bij de Online Lappen Veiling, hier leidt ze alles in goede banen én houdt ze de mannen in toom. Dit manusje van alles onderhoudt de klantenservice, voegt vrijwel alle nieuwe stoffen toe, houdt de webshop bij en is continu bezig met nieuwe ideeën uitwerken.

 

Naast dat Rob en Morena goed zijn in hun eigen taken werken ze ook nog eens heel graag samen. Meerdere keren per jaar reizen ze samen binnen- en buitenland om stoffen in te kopen. Ook tijdens de Loodsverkoop, Online Lappen veilingen en af en toe op de stoffenbeurzen slaan ze graag de handen in een voor het beste resultaat. 

Naast al deze werkzaamheden maken ze gelukkig ook nog genoeg tijd vrij om tijd door te brengen met hun zoon en dochter én tegenwoordig zijn ze ook de trotse opa en oma van 3 kleindochters. 

 

Dhimos Vassiliou 

Dhimos Vassiliou, bekent van Dhimos' Vasiliou modestoffen, is als zelfstandig ondernemer regelmatig onderweg met de stoffen van De Lappenkraam. Jaren lang werkte Dhimos in dienst van Klessens, maar sinds de zaak is overgenomen is hij voor zichzelf aan de slag gegaan. Deze Griekse god is iedere woensdag te vinden op de weekmarkt in Maastricht en iedere vrijdag op de weekmarkt in Breda. Ook reist Dhimos regelmatig in de weekenden af naar verschillende stoffenmarkten in Nederland én België.  

Dhimos is een van de smaakmakers van de Online Lappen Veiling en ook tijdens de maandelijkse Loodsverkoop zie je zijn vrolijke gezicht regelmatig voorbijkomen terwijl hij iedereen voorziet van een lekker hapje en een drankje. Naast zijn werk voor De Lappenkraam geniet Dhimos ervan om leuke dingen doen met zijn 3 kinderen en zijn vrouw. 

 

Mien Castelijns

Ja ja ja ja ja, ook onze Mien is klaar voor haar voorstelronde.

Voor velen zal Mien een heel bekend gezicht zijn. Al ruim 22 jaar is ze te vinden in de winkel op Slibbroek 42. Voorheen was Mien actief als medewerker van stoffenwinkel Klessens, maar sinds de overname straalt ze nog steeds iedere week bij De Lappenkraam in de winkel.

Deze goedlachse vrouw doet niets liever dan klanten helpen. Zodra de deuren van de winkel open gaan loopt Mien fluitend en zingend door de winkel heen. Ze is dan ook pas echt tevreden als iedere klant blij naar buiten loopt met een nieuw stofje.

Mien is iedere maandag en woensdag te vinden bij De Lappenkraam. Ook tijdens de maandelijkse Loodsverkoop is ze regelmatig aanwezig om iedereen weer te helpen aan de mooiste stoffen. Ook buiten de winkel is de kans groot om Mien ergens tegen te komen, zo fietst ze vaak, wandelt ze veel en is ze graag op pad met haar kinderen en kleinkinderen.

 

Anja Vrijsen

Menig stofliefhebber zal Anja wel herkennen. Al 22 jaar staat Anja met heel veel plezier in de winkel in Hilvarenbeek. Met haar oog voor styling zorgt ze er altijd voor dat de winkel er heel netjes bij ligt en dat alle poppen mooi zijn aangekleed. Je ziet dan ook meteen wanneer Anja heeft gewerkt, want dan ligt alles er weer strak bij. Ze kan dan ook heel erg genieten van stof, maar al helemaal wanneer het in een opgeruimde winkel ligt. 

Daarnaast staat klantvriendelijkheid op nummer 1. Voor Anja is het belangrijk dat iedereen goed wordt geholpen en tevreden weer naar huis gaat. Ze trekt dan ook alles voor je uit de kast om jou te helpen aan het ideale stofje voor je nieuwe project. 

Als Anja niet aan het werk is bij De Lappenkraam is ze graag lekker bezig in de tuin. Ook zit ze nog met enige regelmaat zelf achter het naaimachine om prachtige creaties voor zichzelf te maken. Je kunt haar dan ook vaak zien stralen in stoffen van De Lappenkraam.

Anja is als vast gezicht te zien tijdens de maandelijkse Loodsverkoop. Ook tijdens deze drukke dag voorziet ze iedereen van het beste advies en zorgt ze er voor dat de winkel er netjes uit blijft zien.

 

 

Marit van den Hoven

In september 2021 begon Marit als stagiaire bij De Lappenkraam. Na een half jaar had ze haar stage succesvol afgerond, maar ze kon De Lappenkraam toch nog niet missen. Ondertussen is Marit afgestudeerd en werkt ze vast in dienst. Als rechterhand van Morena neemt ze achter de schermen heel wat taken op zich. 

Achter het naaimachine zul je Marit niet vaak vinden. Waar je haar wél regelmatig aan kunt treffen is op het korfbalveld. Als fanatieke trainster en coach besteed ze veel van haar vrije tijd langs de zijlijn van het veld. Daarnaast zijn avonden met vriendinnen en wijntjes erg geliefd. 

 

Rikie Rijnen

 

Sinds maart 2022 is Rikie Rijnen een van de vaste gezichten van De Lappenkraam. Rikie kwam al jaren als klant in de winkel. Toen ze de vacature voorbij zag komen om te werken in deze snoepjeswinkel greep ze haar kans. En met succes, want ondertussen is ze een graag geziene dame in onze winkel. Met jaren ervaring met het geven van naailes kan Rikie je voorzien van het beste advies op gebied van naaien. 

Rikie is zeker geen stilzitter. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar man Ad. De fiets, scooter of trike, niets is te gek voor deze dame. 

 

De Lappenkraam is gevestigd is Hilvarenbeek aan de Slibbroek 42 5081NS.
Wij zijn 3 dagen per week geopend:

  • Donderdag van 9.00 tot 17.00
  • Vrijdag van 9.00 tot 17.00
  • Zaterdag van 10.00 tot 16.00

Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 013-505 3125

Gaat je vraag over de online winkel? Dan kun je het beste een mailtje sturen naar [email protected]

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »