Over ons

ROB VAN EETEN

De Lappenkraam BV is ontstaan uit de eenmanszaak van Rob van Eeten Modestoffen. Rob is vanaf de jaren '70 actief in de stoffenbranche en begonnen op weekmarkten in o.a. Uden, Oss, Arnhem, Middelburg, Tilburg, Eindhoven en Vlaardingen. 

STOFFENBEURZEN

In de loop der jaren werden sommige weekmarkten afgestoten om plaats te maken voor de stoffenbeurzen die meestal in de weekenden plaats vinden. (zie ook agenda). Wij bezoeken de beurzen van 2 organisaties: Stoffenbeurs en Stoffencircus.

ASSORTIMENT

De laatste paar jaar werd de handelsnaam De Lappenkraam toegevoegd en gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten en wat meer op marketing te kunnen sturen. Het assortiment van De Lappenkraam staat er om bekend dat het erg goed is van kwaliteit, niet duur maar vooral: je koopt er stofjes die je niet op iedere hoek van de straat tegenkomt. We kopen dan ook in bij vele leveranciers en fabrikanten uit Europa.

Winkeldames hilvarenbeek

v.l.n.r.: Ann Wouters, Mien Castelijns en Anja Bax. Verkopers in Hilvarenbeek

WINKEL

Met de overname van de fysieke winkel in Hilvarenbeek lijkt het logistieke plaatje compleet: wij leveren modestoffen door heel Nederland via de weekmarkten, stoffenbeurzen in voor- en najaar en via de winkel en webshop. Naast genoemde afzetkanalen beschikken wij over 700m2 magazijn voor de groothandel.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »