Over ons

 

In 2020 namen Rob van Eeten en Morena van Eeten – de Rooij stoffenbedrijf Klessens in Hilvarenbeek over. Het bedrijf was wat aan vernieuwing toe en zo ontstond daar De Lappenkraam. Nieuwe naam, nieuwe start. Ondertussen is de winkel al uitgebreid met een goedlopende webshop. De Lappenkraam is nu actief op weekmarkten, stoffenbeurzen, online én met een fysieke winkel. De Lappenkraam blijft groeien en zo blijft ook het team werknemers groeien, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Tijd om iedereen eens aan jullie voor te stellen.

 

Rob van Eeten

 

Rob, onze directeur, zul je vooral herkennen van de markt. Al jaren lang gaat hij verschillende weekmarkten en beurzen af met coupons. Ook is Rob één van de gezichten van de Online Lappen Veiling. Een echt mensen mens, en Rob zul je dan ook niet vaak zonder glimlach rond zien lopen. Tijdens de Loodsverkoop voorziet hij graag iedereen van een wijntje, lekker hapje en een kopje koffie. Achter de schermen is Rob vaak druk bezig in de loods om alle lappen te knippen, alles netjes op plankjes te draaien en de kramen op te bouwen voor de maandelijkse Loodsverkoop. Naast hardwerkende man is hij ook nog eens een gezellige, maar vooral lieve baas!

 

Morena van Eeten - de Rooij

Zoals als bekend staat achter iedere succesvolle man een sterke vrouw. Morena van Eeten – de Rooij, de vrouw van Rob, is een van de drijvende krachten binnen het bedrijf. Vrijwel alle technische dingen die achter de schermen moeten worden geregeld zijn in handen van Morena. Ook deze vrolijke vrouw zie je voorbijkomen bij de Online Lappen Veiling, hier lijdt ze alles in goede banen én houdt ze de mannen in toom. Dit manusje van alles onderhoudt de klantenservice, voegt vrijwel alle nieuwe stoffen toe, houdt de webshop bij en is continu bezig met nieuwe ideeën uitwerken.

 

Naast dat Rob en Morena goed zijn in hun eigen taken werken ze ook nog eens heel graag samen. Meerdere keren per jaar reizen ze samen binnen- en buitenland om stoffen in te kopen. Ook tijdens de Loodsverkoop, Online Lappen veilingen en af en toe op de stoffenbeurzen slaan ze graag de handen in een voor het beste resultaat. 

Naast al deze werkzaamheden maken ze gelukkig ook nog genoeg tijd vrij om tijd door te brengen met hun zoon en dochter én tegenwoordig zijn ze ook de trotse opa en oma van 3 kleindochters. 

 

Dhimos Vassiliou 

Dhimos Vassiliou, bekent van Dhimos' Vasiliou modestoffen, is als zelfstandig ondernemer regelmatig onderweg met de stoffen van De Lappenkraam. Jaren lang werkte Dhimos in dienst van Klessens, maar sinds de zaak is overgenomen is hij voor zichzelf aan de slag gegaan. Deze Griekse god is iedere woensdag te vinden op de weekmarkt in Maastricht en iedere vrijdag op de weekmarkt in Breda. Ook reist Dhimos regelmatig in de weekenden af naar verschillende stoffenmarkten in Nederland én België.  

Dhimos is een van de smaakmakers van de Online Lappen Veiling en ook tijdens de maandelijkse Loodsverkoop zie je zijn vrolijke gezicht regelmatig voorbijkomen terwijl hij iedereen voorziet van een lekker hapje en een drankje. Naast zijn werk voor De Lappenkraam geniet Dhimos ervan om leuke dingen doen met zijn 3 kinderen en zijn vrouw. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »