Over ons

 

Rob van Eeten

De Lappenkraam BV is ontstaan uit de eenmanszaak van Rob van Eeten Modestoffen. Rob is vanaf de jaren '70 actief in de stoffenbranche en begonnen op weekmarkten in o.a. Uden, Oss, Arnhem, Middelburg, Tilburg, Eindhoven en Vlaardingen. 

 

Markt

De weekmarkten zoals hierboven opgenoemd kunnen wij niet meer bezoeken; het bezoekersaantal loopt op weekmarkten erg terug. Kijk hier voor de markten die nog elke week bezocht worden. Dhimos Vassiliou is partner van De Lappenkraam en staat ook op de markt.

 

Stoffenbeurzen

In de loop der jaren werden sommige weekmarkten afgestoten om plaats te maken voor de stoffenbeurzen die meestal in de weekenden plaats vinden. (zie ook agenda). Wij bezoeken de beurzen van 2 organisaties: Stoffenbeurs en Stoffencircus.

 

Assortiment

De laatste paar jaar werd de handelsnaam De Lappenkraam toegevoegd en gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten en wat meer op marketing te kunnen sturen. Het assortiment van De Lappenkraam staat er om bekend dat het erg goed is van kwaliteit, niet duur maar vooral: je koopt er stofjes die je niet op iedere hoek van de straat tegenkomt. We kopen dan ook in bij veel verschillende leveranciers en fabrikanten uit Europa.

Winkel

Met de overname van de fysieke winkel van Klessens stoffen in Hilvarenbeek lijkt het logistieke plaatje compleet: wij leveren modestoffen door heel Nederland via de weekmarkten, stoffenbeurzen in voor- en najaar en via de winkel en webshop. Wij bieden een compleet assortiment fournituren. Naast genoemde afzetkanalen beschikken wij over 700m2 magazijn voor de groothandel. 

De winkel is gevestigd in Hilvarenbeek, Slibbroek 42, 5081NS.

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »