Losse patronen voor dames en heren

Bij De Lappenkraam hebben we ook losse patronen voor heren en dames. De patronen van It's A Fits zijn heel erg makkelijk te gebruiken. Veel van de patronen hebben ook nog eens meerdere variaties! Extra leuk is dat enkele patronen een instructievideo hebben, zo zie je stap voor stap hoe je de prachtige creatie kunt maken!

Moeilijkheidsgraad 

It's A Fits hanteert verschillende niveaus. Moeilijkheidsgraad 1 is makkelijk, moeilijkheidsgraad 2 wordt omschreven als een beetje ervaring nodig en moeilijkheidsgraad 3 is voor als je ervaren bent. Bij de patronen staat aangegeven welke moeilijkheidsgraad het patroon heeft. 

 

Patroon met instructievideo 

Sommige patronen hebben ook een aanvullende instructievideo. Op het YouTubekanaal van ABACADABRA_it'sAfits patterns (https://www.youtube.com/channel/UCurbKVYu8zpXfDnT9rlQo-w) staan verschillende video's met een uitleg bij een patroon, zo leer je snel en makkelijk hoe je de mooiste creaties kan maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »