Elke 1e zaterdag van de maand

Elke 1e zaterdag van de maand gaan de deuren van ons magazijn (de loods) open voor publiek. Kom lekker snuffelen tussen de duizenden coupons (vanaf € 2,50 per stuk) of maak je keuze uit één van de vele honderden rollen stof om een paar metertjes van mee te nemen (vanaf € 1,- per meter).

 

 

Meubelstof

Nieuw tijdens de loodsverkoop is een zware kwaliteit meubelstof, verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren, voor € 10,- per meter.

 

Brabants gezellig

De 1e zaterdag van de maand is uitgegroeid tot een gezellige dag die door onze klanten erg gewaardeerd wordt door het aanbod in stoffen maar ook de mogelijkheid voor een kopje koffie met iets lekkers. Klanten combineren hun bezoek aan de loods vaak met een kijkje in de winkel (de ingang ernaast) of rijden 100 meter verder voor een bezoek aan de breiwolwinkel die ook fabrieksverkoop heeft op de 1e zaterdag. 

 

Locatie

Elke 1e zaterdag van de maand ben je welkom in ons magazijn (de Loods), die gevestigd is op hetzelfde adres als de winkel:
Slibbroek 42, 5081 PH  in Hilvarenbeek.
De Loods heeft een andere ingang dan de winkel maar beide zijn toegankelijk. Je kunt pinnen!
Aanvang is telkens 9:00 en om 16:00 drinken we een wijntje en sluiten we af.

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »