Punta di Roma stoffen

Punta di Roma een een dubbel gebreide stof, het bestaat eigenlijk uit 2 delen die in elkaar gebreid zijn, hierdoor zien zowel de voorkant als de achterkant er hetzelfde uit en zijn ze beide bruikbaar

Punta di Roma

Punta di Roma is zwaarder en stabieler dan een tricot of jersey en daardoor zie je bij Punta dit Roma niet "elk ribbeltje en bobbeltje" doorschijnen. Het helpt je dus prima om bepaalde delen van een silhouette te verhullen. Punta di Roma heeft behoorlijk wat stretch . Onze Punta di Roma bevat 60% viscose, 35% polyester en 5% elastan. Aanvankelijk boden wij 2 kwaliteiten aan van de Punta di Roma maar de goedkopere versie laten wij uitlopen zodat we één constante kwaliteit kunnen bieden. Punta di Roma is heerlijk om te dragen en heel makkelijk te verwerken. Je vindt bij ons veel mooie basiskleuren Punta di Roma maar mocht de kleur van jouw keuze er niet bij staan: aarzel niet om contact op te nemen!

Punta di Roma is uitermate geschikt voor het maken van een broek, rok, jurk, jasje of blazer.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »