Piede de poule stof bruin-beige uitvergroot

€17,50 per meter
Hoe een pied de poule precies is opgebouwd kun je heel goed zien in deze toffe stof! Het patroon is namelijk overdreven uitvergroot en daardoor krijgt een traditioneel dessin ineens een heel hip uiterlijk. Lees meer

 

  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Wekelijks nieuwe stoffen
  • Modieus en trendgevoelig
  • Spaarkaart voor extra korting
  • Echte winkel in Hilvarenbeek
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad

Informatie

De buitenkant is licht opgeruwd en daardoor zacht en ietwat harig.De binnenkant is hetzelfde (en dus ook mooi) maar dan niet opgeruwd. Heel tof voor een jasje, mantel of rechte rok!

_x000D_

Samenstelling: 100% polyester
Breedte: 150cm
Gewicht: 280 gr/m2
Rekbaar: nee, deze stof is geweven en niet rekbaar

_x000D_

Minimale afname voor deze stof is 0,5mtr (50cm).
Kleuren van de foto kunnen licht afwijken van de werkelijkheid.

_x000D_

Wist je dat je bij ons een klosje Gütermann garen (200mtr) kunt bestellen wat perfect past bij jouw nieuwe stofje? Als jij aangeeft bij welke stof het moet passen, kiezen wij de perfecte match voor je uit.
Wil je graag zelf je keus bepalen én goedkoper uit zijn? Kies dan voor een klosje Gütermann garen 1000mtr. Tip: gebruik het kleurfilter aan de rechterkant voor een beter overzicht

_x000D_

Wil je een staaltje bestellen? Stuur ons dan een mailtje met de stof van je keuze en vergeet niet je adres te vermelden!

_x000D_

Wil je een staaltje bestellen? Stuur ons dan een mailtje met de stof van je keuze en vergeet niet je adres te vermelden!