Lapjes kopen vanuit je luie stoel

Sinds "Corona" is er voor iedereen veel verandert. Naast persoonlijk leed en gezondheidsproblemen krijg je ook te maken met praktische zaken zoals boodschappen doen, winkelen en lappen "snuffelen" op de weekmarkt of bij Stoffenbeurzen.

Niet leuk voor jou als klant, niet leuk voor ons als leverancier van de leukste, mooiste en meest exclusieve lappen (of coupons met een chique woord) van Nederland.

In april 2020 kwamen wij op een idee: als onze (vaste) klanten ons niet kunnen bezoeken in hun eigen regio, waarom dan niet de stoffenmarkt naar hun thuis brengen? Op 11 april organiseerden wij onze 1e online veiling en volgden er velen.

De veiling is een begrip geworden onder onze klanten en blijft voorlopig een vast onderdeel van De Lappenkraam.

 

Hoe werkt een online veiling?

We hebben een kleine uitleg voor je gemaakt waarin je kunt lezen wat je kunt doen om deel te nemen

De veiling is allereerst bedoeld ter vermaak van onze klanten en onszelf! Er worden grapjes gemaakt, er is geen super-strak schema en meestal gaat er wel iets mis met de techniek. Je bent ook niet verplicht om iets te kopen, als je alleen maar wil kijken is dat ook prima.

  • Prijzen worden regelmatig genoemd tijdens de veiling
  • Verzendkosten: 5,95 in Nederland, 6,95 naar België en boven 50,- gratis verzending
  • Je bestelling wordt pas verstuurd na ontvangst van de betaling
  • Wij snappen dat het niet leuk is als je een slechte internetverbinding hebt, dat er vertraging "op de lijn" zit, wij beschouwen dat echter als iets waar wij niets aan kunnen doen. Het is "part of the game"
  • Het is mogelijk om in de winkel af te halen, mits van tevoren afgerekend
  • Het woordje "veiling" is een beetje misleidend: er wordt niets per opbod of afslag verkocht. Je betaalt de prijs die wordt genoemd. Het is overigens wél een uitdaging om die ene lap te bemachtigen want er zijn meer gegadigden en soms zijn er maar een paar lappen per soort! :-)

 

Wanneer is de volgende veiling?

Dat kunnen we niet voor een heel jaar vooruit plannen. Het is altijd op een zaterdag in de ochtend en de datum hangt een beetje af van de beursagenda. Het beste kun je Lappen Logica heel goed in de gaten houden óf je schrijft je in voor onze Nieuwsbrief

Als je de veiling hier wil volgen kun je de link volgen (als we tenminste online zijn én je lid van Facebook bent)
https://www.facebook.com/lappenkraam/live/

 

 

Veel plezier bij de volgende veiling!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »