TFB Naaipatroon Basis Blouse 48-64

€21,00 per stuk
Leer stap-voor-stap je perfect passende blouse te tekenen en vertrek van daar uit voor eindeloze variaties op het thema. Nooit meer slecht zittende confectiekleding maar kleding op jouw exacte maten! Lees meer
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Wekelijks nieuwe stoffen
  • Modieus en trendgevoelig
  • Spaarkaart voor extra korting
  • Echte winkel in Hilvarenbeek
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad

Informatie

Tamara van The Fashion Basement maakt er geen geheim van dat patroontekenen op maat haar passie is. Ze heeft een concept ontwikkeld voor een basispatroon dat voor iedereen toegankelijk is!

Een basispatroon is de meest eenvoudige versie van een kledingstuk.
Het basiscorsage is een bovenkledingstuk van hoog in de hals, aansluitend over de borst, recht naar beneden tot op de taille en met een lange rechte mouw.
Met dit basispatroon kan je eindeloos variëren en alle blouses en tops maken die een normaal aansluitende pasvorm hebben. (dus geen oversized blouse) Dit corsage bevat zowel borstneep als schouderbladneep om een mooi passende vorm te bekomen.
Ons basispatroon bevat voor elke kledingmaat 9 cupmaten waardoor je zeker een maat zal vinden die goed voor je past.
Bij het patroon krijg je ook toegang tot talloze begeleidende video’s om te leren werken met een basispatroon.

Bv: Patroon opmeten, persoonlijke aanpassingen doen, stikken van de blouse, pasfouten corrigeren en alvast enkele basic modelintekeningen om je eerste blouses te maken.

Let op: er zijn 2 verschillende versies van dit patroon, je besteld de juiste versie aan de hand van onderstaande tabel: