Naaicafé

€12,50 per stuk
Vanaf september is ons naaicafé geopend! Een plek waar je iedere donderdagochtend jouw hobby uit kunt oefenen samen met anderen! Lees meer
  • Als u minimaal 1 stuks van "Naaicafé" bestelt, dan is de verzending gratis
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Wekelijks nieuwe stoffen
  • Modieus en trendgevoelig
  • Spaarkaart voor extra korting
  • Echte winkel in Hilvarenbeek
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Specificaties

Informatie

De Lappenkraam heeft haar eigen naaicafé! Iedere donderdagochtend van 09:00 tot 12:00 openen wij de deuren van ons atelier om naaisters gezellig samen te laten naaien. We vragen een kleine bijdrage van €12,50 per keer voor het gebruik van stroom, fournituren, naai- en lockmachines en onbeperkt koffie en thee. 

Het naaicafé is eigenlijk zoals het internetcafé van vroeger; een plek waar je samen komt om je hobby uit te oefenen. Tijdens het naaicafé reserveer je een van de 6 plekken in ons atelier. Hier kun je gebruik maken van alles wat je nodig hebt. Zo staan er verschillende naaimachines en lockmachines, heb je de beschikking over de nodige fournituren en staat er een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers voor je klaar.

Het naaicafé is bedoelt voor mensen die het leuk vinden om in contact te komen met andere naaisters, tips en tricks willen delen met anderen, maar bijvoorbeeld ook voor als je even snel iets moet repareren als je thuis geen naai- of lockmachine hebt staan.

Tijdens het naaicafé is er geen begeleiding aanwezig. Het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat. Wel is het natuurlijk leuk om elkaar onderling te helpen.

Boven onze stoffenzaak, op de 1e verdieping, vind je een gezellig Atelier. Ons adres is Slibbroek 42, 5081NS Hilvarenbeek