Linnen viscose stof

De Lappenkraam heeft een ruim aanbod aan linnen viscose stof. Linnen viscose stof kopen kan vanaf 0,5 meter in onze winkel én je besteld stoffen per meter online in onze webshop makkelijk én snel.

Geen producten gevonden...

Pagina 1 van 1

Wat is linnen viscose stof?

Linnen viscose stof is een unieke en veelzijdige stof die de perfecte combinatie is van linnen en viscose. Linnen is een sterk en ademend materiaal, terwijl viscose zachtheid en soepelheid biedt. Deze samenstelling maakt linnen viscose stof uitermate geschikt voor kledingstukken die comfort en duurzaamheid vereisen.

 

Voordelen van linnen viscose stof

Een van de voordelen van linnen viscose stof is dat het licht en ademend is, wat het ideaal maakt voor warme zomerdagen. Het is ook hypoallergeen en anti-bacterieel, wat het geschikt maakt voor mensen met huidproblemen. Bovendien is linnen viscose stof duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het jarenlang meegaat.

 

Toepassingen van linnen viscose stof

Linnen viscose stof wordt vaak gebruikt voor kledingstukken zoals blouses, rokken, jurken en broeken. Het is ook een populaire keuze voor huis- en interieurtextiel zoals gordijnen, beddengoed en meubelstoffen.

 

Hoe linnen viscose stof wassen en onderhouden

Om linnen viscose stof in goede staat te houden, is het aanbevolen om het te wassen op 30°C en te strijken op een lage temperatuur. Ook is het verstandig om het niet te bloot te stellen aan direct zonlicht en te vermijden dat het in contact komt met schurende oppervlakken.

 

Linnen viscose stof online bestellen bij de Lappenkraam

Bij de Lappenkraam kun je gemakkelijk en snel linnen viscose stof online bestellen. Hier vind je een uitgebreide selectie van kleuren en patronen, zodat je altijd een stof kunt vinden die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en stijl.